lördag, januari 07, 2006

Ettårskalas

*pust* Tillbringat eftermiddagen på stort ettårskalas (kanske 40 vuxna och nästan lika många barn) i en liten, varm, trång lokal, där vi var de enda som inte hade egna småttingar antingen "live" eller i stor mage.

Så att... tja. Jag föredrar att se det som hedrande att få gå på ettårskalas fast man inte ens har nåt barn själv. Så finns det ju många andra aspekter på det också... men det kändes okej, det var ganska roligt.


I förmiddags gjorde vi reafynd när det gällde kängor: darling skaffade sig äntligen ett par vettiga vinterdito, medan jag fyndade ett par för blott 200 spänn, ett par coola, svarta, grova, låga med jättegrov sula. Utan döda djur i. Wee. En långärmad enkel top blev det också, 49 kr. Allt på Stadium. Så var vi också på ... *tänka* OnOff var det nog, och där köpte vi tre trådlösa telefoner som ska kunna kopplas ihop till en enhet på nåt vänster, HURRA, äntligen slipper man stå och telefonera tryckt mot väggen i det iskalla köket för att den fördömda sladden inte räcker längre och de fördömda trådlösa har ballat ur helt. Så ring som bara den! ;)


Tonite väntar en kul grej, hoppas vi: utgång i Malmö, till en brasiliansk klubb!! Weee, så kul det ska bli. Vi kan dock absolut inte dansa vare sig salsa eller tango eller samba, så vi hoppas att det går bra ändå. När vi bodde i Göteborg var det afrikanska ställen vi oftast gick ut på, och det var så jäkla kul, alla dansade vilt och galet. Men vi var ofta de enda vita.


Nu kokar visst pastan torrt *hrm* och efter maten ska jag ta igen lite skönhetssömn, kan ju funka som en uppladdning. Weeheee, here we go!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Weeee vad roligt med brasseklubb! *hoppa, studsa* Jag vill med! :-D Men jag har inte dansat på jättelänge... Är det inte sommar snart?

Annika sa...

Ja, vem tackar nej till lite shake-ass?

Själv har jag tillbringat eftermiddag och kväll hos en kompis i Malmö, medan min sambo och hennes åkte runt och rakade in mina Blocket-fynd, tre bokhyllor och en sängstomme.

Vad som är vad är svårt att avgöra nu när det ligger på golvet eftersom allt är i IKEA-ek. Kan bli intressant... Skönt med sånt man bara kan slänga ut när man har råd med finare om femhundra år.

Eftersom jag inte alls vet när du fyller år, vet bara att det är snart, passar jag på att gratulera till många härliga ytterligare Körliga år!

crrly sa...

jenny: Det var så kuuuul... men det har du ju redan läst om! :)

annika: Jag... brukar tacka nej till det i nyktert tillstånd. En relativt ny, eller nygammal upplevelse alltså. Har nog inte dansat nykter ute sen nian eller nåt. Men det gick ju bra det också! :p

Coolt med nya möbler, det är ju jättekul!!!

TACK så mycket för gratulationerna! :)