onsdag, januari 04, 2006

Zzzz

Så här ser det ofta ut här:Observera att det är missen som har gosat in sig så tätt intill hon bara kan komma, jag ligger och är helt oskyldig till detta!


11 kommentarer:

Agnes sa...

Ler igenkännande...ungefär så där har jag det oxå...fast min dotters lilla Missan vill helst ligga under min haka...och det är bara jag som gäller...

Annika sa...

Sådär skulle jag göra med mina udulater om de hade velat. Men Fassbinders idé om lycka är att spy på en spegel och äta upp det. Livingston stoppar in huvudet i en klocka och gosar runt med huvudet.

Vi på Kantarellen sa...

En sak är helt klar.... undulater ska jag INTE ha!

Anonym sa...

gud så mysigt det ser ut!

bettskena, är inte det dyrt??

neonglitter sa...

Så söt!!! Saknar min katt, men har blivit allergisk. Får nöja mig ett akvarium fullt med alger istället...

Anonym sa...

Mysmisse! Så där har jag det också om nätterna... Men det är inte för att hon vill ligga så nära mig utan för att hon vill ha min kudde! *hehe*

Anonym sa...

åh, mysigt... fast för mig skulle det där innebära en astmaattack! Min lilla vovve som jag hade förut låg ofta ingosad vid min nacke... så gosigt.

Jag håller förresten med mamselamsen - undulater vill jag inte gärna ha!

Anonym sa...

Hej! Tack för trevliga kommentarer! Förresten, såhär ser det ut hemma hos mig oxå! Tussen (som du kanske såg i fotoalbumet) ääääääälskar att bli kliad på magen! Alla kattvänner är mina vänner!

Dessutom: din blogg var kul att läsa! Lägger ut en länk hos mig!

/M

Annika sa...

Undulater är ju jättegulliga, vad taskiga ni är! Vad kan vara bättre än 80 g kärlek som kvittrar glatt när man kommer hem? :-)

crrly sa...

Tack för alla kommentarer, vad roliga ni är! :) Fast jag håller med annika, undulater är ursöta! Mitt första husdjur var en gulgrön Fiffi som var hur gosig och tam som helst (eh, inte när man jämför med såna där som sitter på axeln och följer med överallt, men då och då var hon tam iaf -- tills vi skaffade henne partnern Filippin, en blåvitsvart.. äh, vem bryr sig Det där blir ett annat inlägg, kanske)...

Det finns nästan inga på jorden (varför låter allt jag säger ironiskt?!!) som jag tycker så synd om som kattallergiker. Faktiskt. Vilken tortyr!! Buhuu.

agnes: Vilken taskig misse, mot sin matte alltså! Fattar inte Missan att det är henne hon måste vara trogen tills döden skiljer dem åt, va?

annika: Fassbinder, Livingstone...? Eh...? Visste jag inte att du vore gravid skulle jag bli orolig för att du hade tagit några illegala substanser! :) Och min kompis Pernilla gosar faktiskt nästan så där med sina Senegal parrots! (Vad rasen/arten/sorten nu heter på svenska igen...)

neonglitter: Hahaha, nice jämförelse, alger!! ;) Låter supergosigt! :D

m: Danke! Länkar gärna till dig med! Åå, missade ditt fotoalbum!

vandrarvild sa...

Äh, det är inge fel på undulater heller, min är kaxig och har personlighet, sånt uppskattas alltid.

Förrut hade jag en hund som alltid skulle sova PÅ en, som la sig halvt över ens bröst och alltid ville ha huvudet på ens hals om man låg på rygg. Låg man på sidan låg hon tätt intill, med huvudet på halsen då med, så att hon flåsade en i örat. Jag vågade aldrig röra mig då för det var rätt skönt och varmt. Saknar henne.