onsdag, januari 11, 2006

Ojoj

Jag är överfull med bloggeri-idéer!! Lika överfull som mitt skrivbord är med papper att fixa, jobb att åtgärda, saker att ordna med...

Stay tuned.


Jag kan förresten slänga ut länken till artikeln i dagens DN som gjorde mig så fundersam och tankfull och lockade fram både tårar i ögonen och fniss. Ska försöka (hinna) bygga nästa inlägg på den.

3 kommentarer:

Annika sa...

Ja, svenskar är verkligen inte mitt favoritfolk. Inte någon annanstans har jag upplevt att man kan sitta bredvid en person på exempelvis ett bröllop, som anser att den inte behöver prata med en. Folk klarar i allmänhet inte av att konversera, något som man tränar barnen i Frankrike och England på från tidig ålder. Usch, svenskar är träskallar. Jag förstår att de kallas potatisar bland invandrarna.

Den typiska svensken ska bara komma och sätta sig ner och bli underhållen. Anser inte att han/hon själv på något sätt ska behöva medverka till att höja stämningen. Och hamnar de bredvid folk de känner så pratar de bara med dem. Usch, jag blir riktigt arg nu när jag skriver detta.

crrly sa...

*s* Eller hur! Jag känner igen det där med bröllop, hrm.

Men jag har ju inte skrivit någon riktig blogg om detta ännu........

Annika sa...

Göööööör det! Göööööör det!