måndag, januari 09, 2006

Galen

Fick ett litet ryck... Kom på att jag snart ska visa upp mig i bikini, närmare bestämt om en månad, så nu jäklar är det fruktdiet och motion som gäller. Bort med putmage (hängmage snarare, uäh...) och gropiga lår, nu jäklar!

Så jag joggade en halvtimme imorse i sex minusgrader, och nu efter duschen sitter jag med havregrynsgröt med havremjölk, fruktsallad, russin och valnötter i plus kaffe (aldrig mer det usla automatkaffet på jobbet).

Jag ska också ge tusan i att stressa jämt, vad har jag att stressas över?? Absolut ingenting, det är bara dumheter. Och ger stor mage, har jag läst. Jo tack.


Jag är glad över att det åtminstone inte var det minsta jobbigt att jogga nu, det tog inte emot, gjorde inte ont nånstans och var inte ens särskilt tråkigt. Hurra!

Nu ska jag styrketräna ibland på luncherna, några situps åtminstone. Yes.

14 kommentarer:

neonglitter sa...

Jag stressar också. Jämt. Har även jag hört att stress ger större mage- och då stressar man ju lätt ännu mer över det!
Lycka till med styrketräningen!

Annika sa...

Ja styrketräning är roligt!

Att någon som är smal berättar om sin träning upplevs oftast som lika provocerande som jag verkar uppfattas i den här tråden jaghar lagt längst ner, ha ha ha! Att folk kan bli så störda av mat! Den taggen sitter tydligen djupt.

Snart vågar jag inte yttra mig över huvud taget på FL, jag blir åthutad vad det än gäller. Bäst att bara delta i trådar där man inte ska ha en åsikt...

Jag blir förvånad varenda gång eftersom jag inte alls tycker jag är ett dugg kontroversiell, jag är ju bara Annika (som för tillfället har haft migrän hela natten, j-a sk-t)

http://www.familjeliv.se/Forum-5-98/m6303209.html

crrly sa...

neonglitter: Idag är jag avslappnad, och det är så underbart! :) Tack så mycket för lyckönskningen!

annika: Jadå, det är kul, bara man väl kommer iväg. Och visst är jag smal, överallt utom på magen. Där sitter alla överflödiga 5-8 kilo, och det känns en aning oproportionerligt. Plus att jag vill bli av med mina celluliter dårå.

Ska kolla in FL. Migrän?! AJ. Vad gör du vid datorn??? Sov! Och krya på dig!

vandrarvild sa...

Gissa om jag kom iväg på min promenad. Eller, jag kan fortfarande gå för jag har bara ätit en apelsin so far men jag ska nog gå en sväng och hämta pengar.

Sunflower sa...

You go girl!!! :)

Annika sa...

Ja, ja, det var absolut ingen kritik mot din träning. Alla mår ju bra av att röra på sig och ha en fin kropp, det är jag den första att skriva under på (hade det själv innan jag gick upp 26 kilo av den j-a migränmedicinen).

Oj, oj vad de tycker att jag är dum i tråden! Och jag fortsätter givetvis provocera. Man ska röra om lite i köttgrytan! :-)

kan meddela att jag ligger med datorn i sängen...

Anonym sa...

Fotoalbumen ligger i ramen till höger. Det finns just nu tre: Tussen, Malaysia och Singapore-bilder!

/Malin

Annika sa...

Lägesrapport: 130 inlägg i tråden so far. Jisses vad de är arga!

Och ändå är jag bara vegetarian...

Skönt med lite underhållning på en migrändag.

Jag tror jag ska skriva ut hela tråden - den innehåller alla de klassiska argumenten.

En gång svensklärare, alltid svensklärare :-)

Anonym sa...

oj vad jag försökt lära mig att tycka om att jogga.. what's your secret?

crrly sa...

vandrarvild: Promenad och pengahämtning är väl utmärkt att kombinera!

sunflower: :D Jag känner mig så duktig! :)

annika: Jag läste tråden... Beundrar att du lyckas behålla ditt goda humör!!!

m: Ah. Ska kolla in!

anna: Hehe. Jag var väldigt förvånad själv under hela joggingturen imorse. Dock var det kolmörkt så jag var en smula mörkrädd, det hjälpte mot den värsta tristessen, antar jag. Plus att jag var ganska koncentrerad på att inte springa vilse, något jag lyckades relativt väl med!

Annika sa...

Pah! var det inte tydligt att jag blev surare och surare?

Inte på att folk tycker som de tycker, för det förväntade jag mig, utan för att de saknar förmåga till vettigt resonemang.

Men hur som helst är det nyttigt med en utblick ur den värld jag befinner mig i... eller, hm... nej det sa jag nog bara för att verka tolerant! ha ha ha!

Anonym sa...

Du får gärna visa upp dig i bikini... ;)

Anonym sa...

...skrev Robert.

crrly sa...

annika: Nä, tvärtom nästan, tyckte jag! :)


robert: ... U wish! :p