tisdag, januari 03, 2006

Finally back blogging again

Hela förmiddagen har jag pysslat med icke bloggbara ting. Ja, för ni vet väl att det är så livet delas upp: i bloggbara respektive icke bloggbara saker och händelser?!

Närå, jag är inte så hemlig av mig att jag inte kan skriva vad jag har gjort; jag vill snarare visa er lite hänsyn! :)Dock har jag också sysslat med läsning. Fick Tracy Chevaliers Damen med enhörningen av pappa i julklapp, och den var suverän. En varm berättelse, på många sätt... ;) Haha, nu skriver jag inte mer.

5 kommentarer:

Agnes sa...

Tack för boktipset...skulle verkligen behöva läsa något annat än deckare nu...kan knappt sova om nätterna längre...dessutom är jag ju så fast i kommisarie Lynley som visas på TV nu i dagarna...det blir lite mycket mord för att det ska vara hälsosamt...skulle behöva något värmande i en så kall värld...vi har kring 20 minus grader idag...;)

crrly sa...

agnes: Varsågod, jag lovar att du blir varm av den...! ;) (Komiskt att få boken av sin far, som dessutom också gillade den, hahaha...)

Ah, Lynley. Jag är så dålig på att se på tv. Brittiska deckare är bra på tv, men i bokform tråkas jag ut av dem lika mycket som av alla andra deckare, tyvärr... Klarar bara inte av dem. Skyller på att jag läser för fort; hinner liksom inte smälta dem och absolut inte gissa själv eller så, det blir aldrig spännande...

Annika sa...

Ha ha ha! Jag hade totalt missat ditt inlägg om kosekretet, med citatet från min blogg! Tack!

Anonym sa...

Varifrån är det resandet gäller? Tydligen kan man numera boka nattåget Berlin-Malmö via SJ, men så många andra finns inte, konstigt nog. Från DK och NO tror jag det går, men, som sagt, varifrån?

crrly sa...

annika: :)

anstai: Från Milano, Amsterdam och Bryssel.