fredag, januari 27, 2006

ReklampausMåste bara göra reklam för de nya supergoda Oatly havredryckerna på liten flaska, mmmmm! Både jordgubb och äpple/grönt te är supergoda! (Hur mycket jag än ogillar att de i reklamen skriver "Drick mer fiber"; låter så otroligt konstigt när man vet att det heter en fiber, flera fibrer...)

9 kommentarer:

anna sa...

jo de är jättegoda, men en varning: drick inte en är du sitter på centralen i malmö och har en timme hem till helsingborg.....de sätter igång magen!

Anonym sa...

Jag brukar dricka nån musli-variant, ICAs tror jag. jättegott.

crrly sa...

anna: :-O Shit... I bokstavlig mening! ;) Ojoj. Skumt att jag med min dumma mage inte märkte det! Men tack för varningen! *s*


johnny: Nån yoghurt då eller? Den här är muu-fri! :D

Anonym sa...

åååh! jag har ju inte lyckats hitta dom ännu.... :-/

Supernova sa...

Hey, du är utmanad. För mer info läs min blogg och do as I tell you (om du orkar/vill).. :)

crrly sa...

cree: Jag ska se vad jag kan göra... :)


insolens: Nu blir jag ju nyfiken! Kommer!

Anonym sa...

Då var den provsmakad. Rätt god, det kändes lite som att dricka havregrynsgröt, eller snarare havregrynsgröt med skogsbärssmak. Ett litet minus: Jag upplevde den som aningens slemmig i konsistensen.

crrly sa...

Havregrynsgröt????? Det låter som en otroligt skum konsistens i den du fick tag på då! Och slemmig??!! Uääh, låter inget trevligt alls... Jag tyckte det var som... yoghurt fast godare, eller nåt slags juice eller så. Mmmm!

ninaboel sa...

jag med gillade den jag smakat - den med äpple/grönt te. Lite syrlig, lite lagom "tjock" och alldeles perfa i smaken. Inte för söt och inte för sur. Ska kanske ta och köpa den andra varianten idag... =)