lördag, april 08, 2006

Moahahaha

I vanliga fall HATAR jag Word Verification, tycker det är totalt jävla ONÖDIGT och SKITJOBBIGT att fylla i (så ibland skiter jag i att kommentera bara för det). Själv har jag inte det minsta problem med burkskinkekommentarer och jag tror inte att ni har det heller om ni nu testar att ta bord WV (PLEASE do!!!).

Men nu fick jag det roligaste ordet att skriva hittills: apseg.

Och hur väl stämmer det inte en dag som denna! ;)

10 kommentarer:

Efva sa...

Det första som hände när jag skaffade mig min svenska blogg på Blogger va... spam! Därför har jag WV. Jag har aldrig haft problem på LJ men på Blogger har jag det av nån mystisk anledning.

crrly sa...

freja: Ja, jag hade det också lite, lite i början, men inte värre än att jag stod ut och såg det hela från den humoristiska sidan. Numera har jag det aldrig!

Anonym sa...

Va! Har ni fått spam på bloggen...jAG HAR FÅTT MULLVADAR UTE ALLTSÅ..
Baka baka liten kaka rulla rulla liten bulla fylla fylla liten bylla med råttgift,
Bjuda bjuda liten,,,,,,välj själva
Jag skall bjuda Herr Mullvad på en liten kaka i alla fall.
Han är inte humoristisk han skottar skorstenar på min gräsmatta HELA TIDEN

Annika sa...

Jag har inte heller fått något från Anonymous på länge. Lite sorgligt, vi hade ju ett speciellt förhållande där anon. testade olika affärsidéer på mig och jag försökte vägleda henne/honom framtill ett lyckat affärskoncept.

Du crrly, är det bara hos mig som din blogg har sett knäpp ut i flera dagar?

All text har åkt låååångt ner så man får scrolla jättelångt för att kunna läsa.

Anonym sa...

Tack så mycket :)
Hehe, kan ju se om jag kan sälja det till Liseberg? ^^

crrly sa...

ilskna tanten (underbart namn!!): Åh, vad jobbigt. Jag är bara såå glad att vi inte har mullvadar för jag skulle aldrig klara av att göra något åt dem. Men såna där saker med ultraljud då? Som liksom bara skrämmer iväg dem? (Till grannen, hehehe...!)


Annika: Alter ego klagade också över att min blogg ser konstig ut. Det gör den inte hos mig faktiskt, så jag har inte brytt mig om att försöka göra nåt åt det. Tror att det var det där What kind of thinker are you-testet som gjorde att det blev knäppt. Vet dock inte vad jag ska göra åt det. Ska jag behöva ta bort inlägget kanske...?? Får fundera på det. Om tillräckligt många klagar kanske! ;)


Åsa, det borde du verkligen försöka göra! :)

Anonym sa...

ja - ta bort det inlägget så kommer bloggen att se ut som vanligt igen =)
det har hänt mig flera gånger!

Unknown sa...

fast det är synd att ta bort inlägg... Jag hade också så en sväng men det fixade till sig av sig självt allt eftersom vissa inlägg åkte till arkiven.

jag har faktiskt funderat på att ta bort WV men inte orkat hitta inställningen i bloggerverktyget = höjden av lathet : )

Men om det verkar som om anonymous ger sig efter ett tag kan det vara värt. Jag tycker nämligen också det är jobbigt att fylla i bokstäverna. Ibland syns det knappt vad det står.

crrly sa...

sara: Ah. Hmmm. Eller så väntar jag tills det försvinner ändå. Jag får skriva riktigt mycket så... ;)


sofia: Jaa, åååh, snälla, fixa!! :)

Unknown sa...

jag testar utan Gestapo-kontrollen nu. får se om anonym vill kommentera el. inte : )