söndag, juni 04, 2006

Svensexa med Vinslöv-tema

Såå jäkla trött jag är nu! Trött och lättad. Vilken otroligt lyckad svensexa det blev! Så jäkla skönt! :) Allt klaffade, det är en sån otrolig känsla när allt bara flyter. Alla var jättenöjda och glada, vi fick massor av beröm för hur vi hade ordnat det, vi hade så vansinnigt kul och det var varken för stressigt eller några döda punkter.

Man kan säga att svensexan gick i dokumentärernas tecken; en av min brors favvofilmer är Plötsligt i Vinslöv och en hemlig dröm han har närt är att få spela bangolf på Vinslövs bangolf-klubbs bana. Alltså styrde i färden dit som en av aktiviteterna. Och det var mer än lyckat! :)

Ett par av hans äldsta och närmaste vänner bor 60 mil härifrån och hade inte hunnit ner i tid för förmiddagsaktiviteterna så de åkte istället direkt till Vinslöv och lyckades få stå i kiosken på bangolfbanan. Vilken helt otrolig min brorsan gjorde när han fick ta av sig halsduken han hade fått ha på sig de sista milen och först såg skylten med "Vinslövs bangolf-klubb" (redan här la han upp ett gapflabb), och sekunden därpå fick syn på de två figurerna i luckan...!!!! Helt otroligt. Och jag fångade hans reaktion på bild! :)

Naturligtvis har vi dessutom betalat in medlemsavgift till Plötsligt en förening också, men tyvärr kom inte tröjan (med Holger) vi hade beställt för länge sen i tid, och killen som skickade ut dem hade först sagt att han kunde komma med tåg till Vinslöv och lämna den på Persson's taverna, men tavernan hade stängt när vi kom dit och killen fick vi aldrig tag i sen... Men det var också det enda som inte klaffade, annars var allt hundra procent.

På kvällen hade vi projektor med storbild och en massa musikvideor av brors favoriter till supergod buffé och givetvis massor att dricka. Men festen blev ändå förvånansvärt städad; jävligt kul och med full fart men inget sönderslaget etc. Gött! Vissa svensexor har ju en tendens att spåra ur...

Förutom musik körde vi givetvis Vinslöv-filmen plus en del andra dokumentärer, bland annat den underbara Snickeriet (läs om den här t ex) och en helskön och hysteriskt kul kortdokumentär om tre Maidenfans.

Darling och jag var dessutom extremt vuxna och städade på natten. Ja, "städade" är ett verb här alltså! :) Men visst, vi var städade också, relativt sett. Vi kände att vi var uppe i varv där klockan ett när de andra var på väg ut och drog från krog till krog (typ), så vi städade lokalen där och då istället för att komma tillbaka imorse och göra det. Och så skönt det var att ha det gjort!!! Nästan det mest lyckade av allt, haha.

Och javisst var jag välkommen att vara med på svensexan trots att jag är tjej. Förutom att jag var en av arrangörerna alltså, plus chaufför och fotograf. Vi körde gender-bender och var sammanlagt tre tjejer; två av brors bästa vänner är tjejer och jag vet att han ville ha med dem. Varför inte, liksom. Men det är konstigt att det fortfarande är väldigt ovanligt.

Nu väntar en ny vecka och nya äventyr.
Här var vi. Den äldre gentleman som jobbade här
den här kvällen var underbar och ställde upp för oss
på alla möjliga vis.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Nice colors. Keep up the good work. thnx!
»

Anonym sa...

Låter ju som en himla trevlig svensexa!