torsdag, juni 01, 2006

Fullt med G

Har gett chefen massage nu. Så skönt att få varva ner själv och hjälpa till att djupandas när man ger massage. Har masserat folk på varenda jobb jag har haft sen jag var 18. Har du huvudvärk så massera tinningarna, käkarna (med vidöppen mun, det gör ont!) och bakhuvudet med pepparmyntsolja, världens bästa husmorstips. (Vad konstigt det där såg ut då, det jag menar är att om du masserar dig själv så spärra upp munnen och gapa stort; masserar du någon annan så låt då den du masserar [hihi, jag skrev kasserar] gapa.)

Annars var det idag meditativt också att sitta och fylla i alla de svarta rutorna och stoppstrecken (alldeles för många för att det ska vara riktigt bra...) i korsordet jag satte ihop till svensexan. Att sitta och rita, liksom! Har jag nog knappt gjort sen jag var barn. Otroligt skönt.

Så nu andas jag djupt och bra och känner mig kolugn (eller som dagens ungdom har missuppfattat ordet: "cool-lugn"!) inför kvällens mobiltelefonköp (jo, det är sant, ääntligen blir dt en ny!!!!) och storhandling inför helgen.

Yes, yes, yes! :)

2 kommentarer:

Unknown sa...

oh massage! du måste vara en av de mest populära arbetskamraterna på jobbet : )

Annika sa...

Härligt med någon som blir avslappnad av att GE massage!

Själv är jag stretchfanatiker. Jag kombinerar stretchen med andningsövningar. Det är kanon.

Jag kan t.o.m stretcha biceps, framsidan av halsen och magmusklerna.