torsdag, juni 29, 2006

Övernaturligt

Igår hos massören hände en rätt speciell grej... Han utövade lite healing på mig, stod ovanför/bakom mitt huvud där jag låg på rygg på britsen och blundade. Så sa han "OJ!!" och började skratta.
"Vad hände?" undrade jag.
"Den gungar än! Ser du?" sa han, fortfarande småskrattande.
"Va?" undrade jag.
"Titta på Jesustavlan!" uppmanade han mig. "Jag sa till Jesus på den att hela dig och då började tavlan att gunga! Ser du?"
Ja. Klart jag gjorde. Hela den stora tunga tavlan på väggen en bit bort ovanför mig gungade. Tavlan är målad av en mentalt sjuk, som många andra tavlor hos massören, och de är väldigt expressiva allihop. På den här finns Jesu ansikte som ser rätt på en.
"Har det här hänt förut?" undrade jag.
"Nej!"
"Nästa grej som händer är väl att Jesus blinkar med ena ögat", sa jag. Det inträffade dock inte. Men så övernaturligt som jag har tolkat en hel del på senaste tiden tar jag givetvis detta som ett gott tecken också.

11 kommentarer:

Anonym sa...

Vidarebefordrat från mina kommentarer på det jag skrev om boelen:

Måns said...

crrly!
Vad hette han du gick hem till. Själv spelar jag boule mycket och deltog såklart på Mayo boule festival. För mig skulle det vara grymt kul att veta vem det var du gick hem till. Eftersom jag isånnafall tror att jag skulle känna honom.
http://boule-nouvelle.blogspot.com

crrly sa...

Hahaha! Ibland önskar man bara att man hade hållit sin stora kä... sina stora (?) fingrar i styr!! ;)

Annika sa...

När jag var på Marcusplatsen i Rom vid nyår hade de en jättestor krubba mitt på torget. I sitt lilla tråg satt plastjesusbarnet och vinkade med sin lilla plasthand...

Antira sa...

Serlöst? Vad coolt :)

Anonym sa...

fy vad coolt!!

crrly sa...

annika: ...?

antira och sara: Ja! Det var så där mysrysigt.

vandrarvild sa...

haha, coolt!

crrly sa...

vv: Ja!

Annika sa...

Nej jag bara kände för att berätta det, det såg så knäppt ut. Det har inget speciellt med din häftiga upplevelse, som förresten hade skrämt skiten ur mig, att göra.

Anonym sa...

Your website has a useful information for beginners like me.
»

Anonym sa...

Your website has a useful information for beginners like me.
»