tisdag, januari 03, 2006

Finally back blogging again

Hela förmiddagen har jag pysslat med icke bloggbara ting. Ja, för ni vet väl att det är så livet delas upp: i bloggbara respektive icke bloggbara saker och händelser?!

Närå, jag är inte så hemlig av mig att jag inte kan skriva vad jag har gjort; jag vill snarare visa er lite hänsyn! :)



Dock har jag också sysslat med läsning. Fick Tracy Chevaliers Damen med enhörningen av pappa i julklapp, och den var suverän. En varm berättelse, på många sätt... ;) Haha, nu skriver jag inte mer.

3 kommentarer:

crrly sa...

agnes: Varsågod, jag lovar att du blir varm av den...! ;) (Komiskt att få boken av sin far, som dessutom också gillade den, hahaha...)

Ah, Lynley. Jag är så dålig på att se på tv. Brittiska deckare är bra på tv, men i bokform tråkas jag ut av dem lika mycket som av alla andra deckare, tyvärr... Klarar bara inte av dem. Skyller på att jag läser för fort; hinner liksom inte smälta dem och absolut inte gissa själv eller så, det blir aldrig spännande...

Anonym sa...

Varifrån är det resandet gäller? Tydligen kan man numera boka nattåget Berlin-Malmö via SJ, men så många andra finns inte, konstigt nog. Från DK och NO tror jag det går, men, som sagt, varifrån?

crrly sa...

annika: :)

anstai: Från Milano, Amsterdam och Bryssel.