måndag, januari 30, 2006

Helge(n)

Var ute både fredag och lördag, och det var så himla kul. Mindre söndagsångest på det viset, särskilt som jag undvek alkohol! :) På fredagen var vi ute och åt middag med folk från Nederländerna och Mexiko, och det var skitkul, men det är frustrerande och pinsamt att: 1. inte veta ett piss om Mexiko (gjorde säääkert bort mig som fan), 2. inte klara av att vara så pass flytande på engelska som man vill, det vill säga obehindrat kunna samtala och framför allt diskutera bland annat politik och sånt…!! Gaah.

Lördagen innebar försenad 30-årsfest och det var skitkul att träffa fina, fina S, som jag har pluggat med för evigheter sen men inte sett på flera år, och hennes goa karl samt en hel drös med för oss nya människor. Roligt!! Jätteblandat folk, men alla var trevliga och pratsamma, sånt är så kul.

Och igår… låg jag i sängen hela dagen, bara för att jag ville, och lästelästeläste. Kärlek i kolerans tid, Gabriel García Márquez, jättebra. Sååå skönt att bara lata sig och njuta!

8 kommentarer:

Vi på Kantarellen sa...

Låter som en as-kalas-helg!

Malin sa...

Japp håller med mamselamsen. Verkar varit kanon..

Anonym sa...

Du är taggad! :) //Malin

Du anmodas härmed göra upp en lista på fem konstiga ovanor eller egenheter du har och sedan utmana fem andra bloggare att göra detsamma och fortsätta kedjan. De ska även bifoga de här korta reglerna i sina inlägg

Anonym sa...

Nämen, det var ett GAMMALT blogginlägg du hade nosat upp...! =O Såg du det på FL eller trillade du på det "alldeles själv"...?? Ha det så bra med dig... och läs lite i sängen för mig med... jag får aldrig ha min litteratur ifred när jag vill läsa i sängen... Speciellt inte när det är Larson....för den är tydligen jätteattraktiv för en 1,5-åring.... *muttrar*

Eva-L sa...

Jag läste texten du skickade om ord...Den är jättebra! Själv fick jag ett brev häromdagen i vilket det stod "glorwyrdiga". Det är trevligt med folk som anstränger sig lite:-)

crrly sa...

malin: Men jag har ju just gjort det där ju! Häromdagen! :-o

crrly sa...

mamse och malin: Skitkul var det!

eva: glowy....??

mona: Japp, FL! :)

Anonym sa...

Å, Kärlek i kolerans tid som är så bra!