onsdag, januari 11, 2006

Well said! ;)

Ur dagens DN (Gud, vad jag tjatar om DN, men vi har plötsligt morgontidning, hurra, hurra, det är så häftigt, plötsligt vet man en massa!!!) saxar jag ett gammalt citat av Red Top, där han svarade på frågan vad han tyckte om kvinnliga präster:

"Jag tycker inte om kvinnliga präster. Jag tycker ännu sämre om manliga präster, för dom är fler."

Mer kul av Red Top.

6 kommentarer:

T sa...

JUST DET! Samma sak med nicksen på olika forum: sluta upp med att kalla er Gullungen eller Småtrollet eller Lillajag. Stå för er och vad ni skriver!

Sanna sa...

Jaa det är underbart med morgontidningar, fick svd i julklapp =D
Håller även med om att det är typiskt kvinnor att förminska sig själva förmodligen för att man alltid ska vara fysiskt liten(nätt) och söt(=tyst, lågmäld) osv. Dags för revolution.
Eller titta bara på ladette grejjen som tv4 sände för inte så länge sen, kvinnor som inte tillhör normen eller det speciella facket måste hylvas, ansas och skolas för att bli söta varelser *suck*

crrly sa...

teresa: Du säger så bra saker men du svarar på fel inlägg! :p Din förra kommentar tog jag tyvärr bort för den hade hamnat som svar på ett inlägg som bara låg uppe en kort stund (det med skorna, jag skulle bara visa hedgehog-sara dem)... Men skit samma nu. Bra att du ryter i ang nicken också, ja, vilka fåniga namn! Vuxna kvinnor liksom.

sanna: ladette?? Vad är det?

Anonym sa...

moahahahaa, fan va kul

crrly sa...

vivla: Visst var den bra...

Anonym sa...

best regards, nice info
Online baccarat downloads Discontinued baccarat votive Baccarat introduction to baccarat php baccarat crystal heart internet baccarat where to shop for cosmetics in bangkok baccarat mosaique Authentic baccarat crystal frog figurine baccarat limited edition http://nissan-murano.s5.com/Rednissanskyline.html Milf dp refrigerator