fredag, december 30, 2005

*gäspa*

Men guuu va många uttråkande bloggar det finns. Har surfat runt lite nu... Jävla smörja.

Och en del måste ju bara vara idioter. Som nån som skriver: "Kristdemokrat eftersom jag tycker att alla människor har samma värde." Hahahaha. Vilken sanslös paradox liksom.Ska jag kanske jobba och göra lite vettigt nu istället kanske? Ja. Jag tror att det faktum att jag bara ramlar in i dumheter just nu vill säga mig något.

Tjing.

6 kommentarer:

Vi på Kantarellen sa...

Jag har minskat min "bekantskapskrets" här. Har inte tid, för det tar längre tid att läsa bloggar än att blogga.

crrly sa...

Visst gör det! Men å andra sidan är det alltid kul att surfa runt och snoka rätt på nya (eller nygamla) bloggar att läsa när man just har tid, eller tror sig ha tid, när man inte orkar jobba t ex... Men nu ska jag äta lunch istället.

Annika sa...

Jag har äntligen fått tummarna loss och gjort ett inlägg i min blogg...

crrly sa...

Ah, gött, tack!

Anonym sa...

Har märkt att jag spenderar mer tid på att kommentera och babbla på andras bloggar än att skriva egna inlägg på min egen. Är man sällskapssjuk så är man, haha. Fast skämt åsido, jag kommer alltid på en massa saker som jag ska skriva om under dagens lopp och sen när jag kommer hem och sätter mig att blogga är huvudet tomt, liksom. Önskar jag kunde blogga på jobbet men det finns aldrig tid till det. Blir avis på de som kan göra det.

Gott Nytt År!

crrly sa...

matilda: Jag bloggar på bus... för jag har märkt detsamma som du, sparar man saker kommer man aldrig ihåg dem... Men just nu surfar jag iofs runt på lunchen, och det är okej.