tisdag, december 06, 2005

Nicke Nikotin

Nicke Nikotin hette en av rollerna i ett Non Smoking Generation-projekt vi arbetade med i mellanstadiet, en pjäs jag skrev.

Vi skrev massor av uppsatser på mellanstadiet, varje vecka, och jag skrev låååååånga. Magistern (som han krävde att bli kallad) lovade [sic!] att vi skulle få tillbaka dem efter sexan. Fick vi det? Nix, det var en stor fet lögn. Nån gång ska jag skriva om vår otäcka, otäcka mellanstadielärare, en gube av "den gamla stammen". Militär disciplin var det som gällde; var det konstigt att vi blev den värsta klassen på högstadiet?


Nåväl, Nicke Nikotin var det det gällde nu. För jag är så jävla röksugen!!!!!

Efter att jag inte ha rökt på flera veckor... månader? så sticker det fula nikotinbegäret upp sitt fula tryne nu. Fan, helvetes jävla skit! Well, enklaste sättet att dämpa det är väl... med en cig.

6 kommentarer:

Eva-L sa...

Kommer du ihåg att vi fick tillbaka dikterna vi skrev i gymnasiet av Höjde (-böjde). Skriv om Dan istället!

Eva-L sa...

och du, jag vill också röka ibland.

crrly sa...

eva: Dikter.... Nä, kommer inte ihåg! Eller var det de som var med i det där häftet...? Han hade ju iaf den goda smaken att ge oss våra prov och uppsatser tillbaka istället för att torka sig i baken eller nåt annat emd dem.

Skriva om Höjde...?! Nää... Man ska inte tala illa om de döda. (Så jag får passa på att skriva om Magister Inge j-t fort!)

Röker du aldrig då? Aldrig-aldrig?

Eva-L sa...

Det är så lätt att låta bli när man har två små försvarslösa barn hos sig. De enda gångerna jag vill röka är när jag hänger på kafé eller sitter på flygplatsen och ingetdera händer särskilt ofta.

crrly sa...

Jo, jo, men jag menar förstås när du inte har barnen runt dig. Men det är väl det dummaste man kan göra, att "passa på" då, sen är man väl fast i skiten igen...

Anonym sa...

What a great site Personnel systems software uk Hack bluetooth with laptop att cell phone Asian beauty nude Sportscaster down jacket Black hills gold cross in heart necklace 2005 subaru outback offroad lights Tennis 1 Rental cars columbus ohio Project management training halifax 2004 I remove ipl hair remove Sena hot tub What if albert einstein was on ritalin