fredag, december 30, 2005

Jag mötte Lassie

Min bror är fenomenal på att träffa kändisar. Att bara råka hamna på kändisfester, efterfester, att känna igen alla! Det kan låta så här: "Han som spelade i 'Ärliga blå ögon' såg jag på tågstationen igår! Jag gick fram och frågade..."

Herregud. Ärliga blå ögon, liksom?! :)

Eller: Jag var på konsert med Jessica Folcker, sen stod hon bredvid mig i baren och då sa jag, och sen pratade vi, och sen, bla, bla, bla."

Eller: "Förra veckan var jag på fest i Malmö, och då kom Nina Persson, och sen blablabla..."

Jag fattar inte, det är så himla kul att höra. Han som är så tillbakadragen i vanliga fall!

Men. En grej. Liksom. Några dar nu före jul.

Gissa vem han hade delat kebabrulle med i Lund???Jakob Hellman.

Jakob Hellman.

Åh...

Nån mer, förutom darling och Eva, som fattar hur stort det är???

21 kommentarer:

Anonym sa...

härlig blogg! en fråga...hur fick du tag på bakgrunden till din layout?

crrly sa...

vicky: Tack! Eeeeeeeeeehm... Det var en av dem man kunde välja på när man fixade sin Blogger-blogg. Jag gör absolut inget tekniskt! :p

Anonym sa...

Ahaaa, okej :)

Vi på Kantarellen sa...

Min absoluta största Lassie är nog fortfarande Johnny Depp.

crrly sa...

mamse: Å, berätta!

Unknown sa...

oj Jakob Hellman!! Jag fattar, jag fattar!!!

vill också höra om Johnny Depp.

crrly sa...

sofia: Tack! :) Det är sååå coolt. Nu måste vi tjata på mamselamsen!

Vi på Kantarellen sa...

Jag och han på Hollywood boulevard i september.

Vi på Kantarellen sa...

Bara att gå tillbaka i min blogg till tiden i mitten av september när jag var över hos Camilla i Hollywood

crrly sa...

September, säger du. Ska leta!

Bloggblad sa...

Jag får nog gå och lägga mig nu. I korgen. För jag vet inte vem Jakob Hellman är.

Helena sa...

Jo, det är stort. :) Min lillasysters sambo är också en sån människa, varje gång han går ut så kommer han hem och droppar (bara i förbigående sådär) att han "träffade Ulf Lundell i baren på Kvarnen, han bjöd på en öl..." eller "Den och den är fan trevlig, jag träffade honom där och där...". Jag har bara stått bakom Fredrik Lindström i en kö en gång. Han är v ä l d i g t lång.
Förresten vill jag se palmen på bild. :)

crrly sa...

helena: Hehe, det är roligt med såna, och just att de inte säger det för att skryta eller vara märkvärdiga heller... jag har prtat med Fredrik Lindström men ajg tappade rätt mycket respekt för honom... varför kan vi ta en annan gång.

Jag får la mejla bilder! :) För jag lägger inte ut mitt hus här i bloggen... Det är lite blygt! ;)


bloggblad: Ajaj, nu får du skämmas! ;) Nävars. Men du känner säkert igen hans låtar när du hör dem, t ex Vara vänner, även om det var 15 år sen den gjordes och länge sen den hördes på radio.


Fast... det är klart att ingen utom Eva och älskling fattar exakt hur stort det är med Jakob Hellman... "Vara vänner" är nämligen "vår sång", hahahaha, hur paradoxalt det än kan verka! Och hela skivan (kassetten) "... och stora havet" lyssnade vi på ihop just innan vi blev tillsammans och typ under tiden. *hrm* I Evas freestyle!

Hannah sa...

Jävlar. Det var stort. Men jag sålde (och lagade) en Hannahs special till honom när jag jobbade på en festival förra året. Min chef hade säkert inte blivit glad om hon hade varit med, men jag var bara tvungen att lägga på en massa goda saker på hans falafel... Dessutom lyckades jag att springa på honom ett par gånger den dagen. Jag var nog lycklig hela sommaren och en bra bit in på vintern tack vare den dagen=)

Annika sa...

Lite Lassie-bidrag:

Kristoffer barnekow och Nina Persson gick på samma Friskispass som jag i åratal. Kristoffer i chokrosa shorts. Nina är väldigt petite och kom alltid in bland de sista och hade alltid en kompis med sig.

Jakob Hellman har pluggat musikvetenskap tillsammans med min sambo. Han avskyr att prata om allt som har med hans hitalbum att göra och klarar inte av offentliga framträdanden pga den. Men han spelar lite i hemlighet och dyker ibland upp oannonserad lite här och där...

När jag var i en musikaffär i Malmö stod Ann-Sofie von Otter i sammma kö som jag.

Jag har kissat efter Mikael Wiehe på biograf Spegeln.

Annika sa...

Och just det ja, en gång när jag var på Moderna muséet i Sthlm så gick Jan Guillou samma runda som jag bland konstverken. Konstigt va? Varför skulle han gå före mig hela tiden?! :-)

Santinelli sa...

Eftersom Jakob Hellman fick två grammisar i slutet på 80-talet så är det nog många som förstår hans storhet eftersom det finns och fanns en hel del genuint musikintresserade som gillade hans skiva.

Själv förstår jag inte tjusningen i att träffa kändisar men det är väl någonting... :)

crrly sa...

pophannah: Man borde lovebomba honom. Skriva kärleksbrev. Där man förklarar.

annika: Jo, jag vet att JH har pluggat i Lund och bott i Lund och Malmö de senaste åren, men ändå. Man kanske har sprungit på honom utan att känna igen honom? Åhh. Bror hade aldrig känt igen honom om han inte hade varit på bild i en tidning han just hade läst... Barnekow i rosa shorts?! Gulligt! Honom höll darling på att köra över en vintrig hal dag i Lund för några år sen, han blängde argt, hrm...

anthony: näe, det roliga är mest att brorsan är så tillbakadragen annars...

Eva-L sa...

Jag vill inte ens veta.....:-)

PGW sa...

Ååh Jacob Hellman, den skivan är så bra!

crrly sa...

pgw: Mmmm! :D