fredag, december 02, 2005

Snor igen...

...av ett helt annat slag.


Var aldrig otrevlig mot serveringspersonal. En kille berättade en gång att han, när han stod i baren på en studentnation och blev jätteotrevligt bemött, harsklade upp världens snorblobba och spottade ut den i toasten han sen gav den till den intet ont anande otrevlige.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Uähhhh!

Vi på Kantarellen sa...

Jag är ALLTID trevlid mot serveringspersonalen. Däremot har aldrig jag gjort detsamma!

crrly sa...

sandra: Eller hur!

Annika sa...

Åh fy jag spyr!

Lika äckligt som när en kompis igår ringde och skrek i luren att en man på ett kontor tvärs över gatan satt och åt sina kråkor. Huuuääähhh!!!!

Jag är överlag väldigt misstänksam (läs:neurotisk) mot allt som har med att äta ute att göra. Har själv jobbat på cafeterian på centralblocket på lasarettet i Lund.

Bara en sån sak som att man inte hinner eller glömmer tvätta händerna mellan hantering av pengar och grappendet av en pirog när man stoppar den i mikron. Det finns även värre grejer man kan tänka fram, men detta var ett litet vardagstips som inte var så grovt.

Egentligen fattar jag inte heller varför de måste ha kakor liggande framme utan glaskupa över på café, spec. när alla får möjlighet att hosta och andas på dem...

Unknown sa...

bläääää vad ääääckligt!!!!

men så har jag ju snorfobi också. usch nu måste jag nästan googla fram bilder på blommor, hundvalpar och annat rart för att få tankarna på något annat...

......... sa...

äsch, ingen match för den som umgås med dagisbarn hela dagarna
:-)fast det är klart, det är skillnad i elakhet.
Igår var vi inbjudna på fika på dagis. Det bjöds på kaka som ungarna själva bakat....hrm....

men jag lever än!