lördag, december 31, 2005

Bastat o rullat i snön! :D

Weeheeoo, så har man gjort det också! Vad annars har man en bastu till?! Först bubbelbad med darling, sen in i bastun, sen ut i snön, bastu, snön, bastu, snön, bastu, dusch! Så j-a GÖTT! Hihihi. (Observera -- ingen alkohol än! Bara allmänt sprall!)


Däremot bidde det ingen joggingrunda som jag hade tänkt -- håller på att städa skrivbordet istället. Inleda det nya året med cleant skrivbord, liksom... ;) Ackompanjerad av en lååång spellista med en massa 80-tal: Prince, Billy Idol, INXS, Fun Fun, Tears for Fears, Laura Branigan, Madonna, Depeche, Led Zeppelin, ABBA, Elton John, Flashdance, Slade, Yazoo, Eurythmics, Madness, Device, Noice, Dead or Alive, Pet Shop Boys, Alphaville, Bonnie Tyler, Cat Stevens, Industry, Bananarama, Falco, Bee Gees, Cyndi Lauper, Indochine, Lindsay Buckingham, Dire Straits, Temptations, med mera, med mera... kryddat med lite Galenskaparna (som Säng säng säng, Under en filt i Madrid) här och var! :)Så här ser mitt skrivbord ut halvstädat:Notera papperet som hänger uppe till höger, på anslagstavlan, på det står det: "Somliga påstår att den som har oordning på sitt skrivbord har det likadant i sitt huvud. I så fall undrar jag hur det ser ut i huvudet på den som har tomt på skrivbordet..."

Fick det av mamma nån gång runt 1982 eller så. Jojo...

Jag har en del kvar att göra med städningen, som synes. Det var nog (allvarligt talat) ett par år sen man såg själva bordet. Jag har så många projekt på gång samtidigt, och allt bara liksom hamnar där: katternas veterinärpapper, bankpapper och lönebesked, kvitton, cd-skivor, skrivjobb (böcker och papper och "forskning" och utkast), mängder av tidningar och artiklar ("bra att ha"), fadderbarnspapperen, apoteksrecept, räkningar, u namne it. Plus allt som darling inte vet var han ska göra av...

Okeeeeeeej då. Jag får väl ta och starta nåt slags nytt liv nu. Med att framöver sortera allt med en gång!


Ooops. Var det där ett nyårslöfte?!

11 kommentarer:

Vi på Kantarellen sa...

Ok.... då var det dags att fota skrivbordet inför Nyår då.... ge mig ett par minuter.

crrly sa...

Haha. Orkar inte ändra i inlägget så mitt språkjag klagar här istället: "katternas veterinärpapper, bankpapper och lönebesked"?! ;p (Hade säkert varit bättre om missarna hade fixat allt sånt åt mig...)

crrly sa...

Mamse: Ja! :)

Och jag får väl ta en ny bild sen, jag msåte ju ha en "efer"-bild också. Plus at jag lär behöva lite press på mig to really do it.

crrly sa...

Shit, så illa jag stavar. Och jag har fortfarande ingen alkohol att skylla på! Om inte darling har spetsat Ramlösan! :)


Måste påpeka att mitt städande nu sker med en massa rävar bakom öronen, mycket väl uträknat... Det är nämligen del i ett extremt lååångt förspel; det finns inget som tänder min pedantdarling så som när jag självmant plockar och städar, hehehe... ;)

neonglitter sa...

Önskar dig ett riktigt Gott Nytt År!

Unknown sa...

jag har hört (och brukar hänvisa till) följande ordspråk: Tomt skrivbord tom hjärna : )

det tröstar lite när mitt skrivbord svämmar över.

Gott Nytt år!

crrly sa...

Tack, tack! :)

Bloggblad sa...

Här börjar vi snacka Skrivbord! Helt i klass med min röra...

crrly sa...

bloggblad: Det är både härligt och besvärligt... :)

Agnes sa...

Mitt skrivbord var helt klart i klass med ditt innan vi gjorde om arbetsrummet till sexåringens rum...nu ligger alla papper i en salig blandning i banan kartonger...en del står i garaget andra i förrådet och en på mitt nya skrivbord...helt omöjligt att hitta nåt...men jag har iaf gjort i ordning ett par ruskigt snygga hyllor med likfärgade pärmar, alltså röda pärmar inte samma färg som lik...nu är jag lite trött...nångång ska alla papper hitta till rätt pärm jag bara väntar på att dom ska hitta dit självmant...jag har hjälp dom lite på traven och satt in register..så dom borde hitta...

crrly sa...

agnes: Jag tänker absolut inte ta nån bild på bokhyllan i mitt rum, eller in i garderoberna, hehe... Usch, det blir nästa projekt.

Likfärgade, haha... ;)