måndag, december 19, 2005

Hejdlöst tempo

Eh, va, dåligt humör? Idag? Vem?

:)


Ibland går det snabbt över.

Idag räckte det (och blev över!) med:

* Några mysiga telefonsamtal med Älskling.
* Snabbt besök av Älskling på mitt jobb medan jag var kvar på kvällen och han susade förbi för att gå på affärsmiddag och sen sova borta (massor av världens godaste kyssar och världens vackraste leenden).
* Alla söta ord från er förstås!
* Liten ursöt granngosse ringde på och hade en julklapp åt oss: en bok! :) (Eh, um, vad heter han nu, han skriver typ hårdkokta deckare på engelska, McLaine?! Hur fasen stavas det? Den här ska jag läsa, baföratt. Ljuvliga unge!)
* Underbara serien Kvalster, shit, vad jag älskar den. Ann Petrén är fantastisk, att bara lyckas med att se ut som sju svåra år och i nästa scen vara gullig, det måste vara (en) konst.
* Madonnaintervju på tv sen! Bara så där! Visste jag inte om. Å, hon är så bra, så cool. Senaste skivan är så suverän också.
* Min supergoda vegefärs med massor av vitlöksmarinerade bönor (borde ge er några fina veganrecept ibland egentligen ju).
* Telefonsamtal med mamma - fick äääntligen tag i henne efter i torsdags! Wee, allt är så spännande. Nu ska jag kolla runt lite efter bostad åt henne! :)

6 kommentarer:

Unknown sa...

Skönt att det kändes bättre sen. Trots kattastrofer.

Jag hoppas att det neurotiska lägger sig och vilar ett bra tag framöver. Du behöver inte det där, Gumman.

Kram!

crrly sa...

anna: Tack, vad du är söt! :) Nä, idag känns det bättre. (Även om jag upptäckte imorse att den lilla katten dessutom har lekt bort en av mina vantar, suck!)

Eva-L sa...

Om det händer igen:
http://cuteoverload.com/

tom jag smälter...

Anonym sa...

Håller helt med om Madonna. Så cool och så inspirerande.

crrly sa...

eva: :D Tack!

annika: yoga, mmmm. Men hur ska man hinna... *hrrm* :p

ordbankaren: Visst är hon!!

helena: Förtjänar ett eget inlägg så jag fixar ett! Har inte slagit in böckerna än, de ligger här! :) (Dvs de jag inte gav bort redan till födelsedagen, som var i augusti...)

Anonym sa...

Very cool design! Useful information. Go on!
»