söndag, oktober 09, 2005

Fascist-crrly

Jo, som sagt, egna barn och andras ungar... Våra goda mysvänner som vi verkligen älskar har just åkt hem. Kvar är ett hem i kaos och ett totalt utschasat par. Barn är söta i små doser, men det är faktiskt jobbigt med hyperaktiv unge som klättrar på allt oavbrutet och snorar ner allt i sin väg: bordsduk, speglar, väggar, soffa, oss... Hjälp. (Barnet har dessutom ett syskon så föräldrarna hinner ju inte se en tredjedel av vad den hyperaktiva ungen gör...)

Hinner inte skriva mer, ska RÖKA och DRICKA i nån jävla barnslig protest och sen röja upp och tvätta av. Sanera och köra disk- och tvättmaskin. Och försöka njuta av den lilla biten helg som är kvar. Hm.

Och försöka att låta bli att känna mig febrig förstås. Pust.


(Fan, vad jag är elak som snackar skit om våra älskade vänner men jag måste skriva av mig!! Och de har knappt tillgång till Internet så de läser inte det här... Men jag känner mig usel ändå förstås. Jag brukar inte vara nån skitsnackare!! Förlåtförlåtförlåtförlåtförlåt.)

7 kommentarer:

Anonym sa...

tihi. Haha, tänk om mitt joddlande barn hade samma effekt på dig, och du inte får nån chans att ventilera det här! *s*

crrly sa...

*s* Det hade varit verkligt illa! :) Tja, så länge han låter bli att kladda snor överallt här så är det lugnt!! ;D

Maria sa...

Jag förstår känslan och då har jag ändå egna barn. Fattar inte varför inte folk SNYTER sina ungar! Samt tar med sig snoriga barn bort, låter dem dricka ur andras glas, suga på smörkniven, välja kaka och lägga tillbaka på på fatet, plocka ur min bestickslåda slicka på besticken och sedan lägga tillbaka dem odiskade etc etc etc. Säger numera till - TYDLIGT. Det kanske krymper umgängeskretsen något, men det skulle ju ev. blogläsande oxå göra :-)

Unknown sa...

huuu snorar ner. Nu får jag kväljningar. Jag känner bara ett barn som är väldigt litet fortfarande. Hoppas hon aldrig börjar snora ner för då vet jag inte vad jag skulle ta mig till.

Hoppas ni fått ordning hemma igen. Och sanerat efter allt snor.

Anonym sa...

Håller med dig till fullo. Äckelgränsen sänks ju dock betydligt efter att man fått barn... daglig snor-, kiss- och bajskontakt har ju en tendens att påverka. Men faktum kvarstår; det är jäkligt äckligt när barn går och snorar överallt och är de dessutom självsvåldiga små rackare så gäller det att föräldrarna har ögon i nacken.
FAST ni är ju helt underbara som barnvakter så det är ju lätt hänt att man slappnar av ;D
puss, nu ska jag sova

Anonym sa...

Fattar exakt vad du menar. Jag är säker pa att manga av vara vänner känner exakt lika dant när vi har varit och hälsat pa.

crrly sa...

maria: Barnet har nån kronisk snuva och smittar i varje fall inte. Men det är äckligt ändå. Jag tyckte att jag sa till. Men det blev så jobbigt, det går ju inte att snacka med sina kompisar om man inte kan yttra en enda meningen utan att: "Akta..." "Neeej, inte..." etc... *sucka*

sofia: Snor är det äckligaste. Jag torkade dem i ändan utan att blinka men snoret överallt... Gaaah. Ja, vi storstädade i går kväll så nu är det fint igen! *s*

cyrillia: Du är fan sötast i världen! Vilken komplimang! :) Tack, sötnos. Snor överallt är värre än bajs i baken. Men visst, tur att barnet inte gick och kletade bajs överallt...

rosita: Det måste vara jätejättejobbigt och pinsamt!! Usch. Hoppas att ni inte överlåter nästan helt till värdparet att säga till ungen/-arna bara. Och att ni *hrm* inte stannar borta heeeela helgen...