onsdag, oktober 05, 2005

Insektsdrömtest

"Flugor och vänner kommer om sommaren."

Ett bra uttryck tycker jag. (Vad är det för nåt? Ett ordstäv...? Skit samma.) Ska jag nog köra med nästa gång alla släktingar ringer och vill bo hos oss en vecka, moahahaha.


Jag drömmer mardrömmar nuförtiden. Inatt också, men jag kommer inte ihåg om vad. Vet bara att jag var liten och ensam och otrygg eftersom darling var bortrest med jobbet. Buhu. Så jag fick sova ensam med stormissen. Försökte ha lillmissen i sovrummet också men hon bet tag i halsen på stormisse hela tiden så till slut gav stormisse upp och smet ut. Då sprang jag efter, högg den stora och bar in henne i sovrummet och stängde ute den lilla istället. Så går det. Gosade in mig i den storas ulliga magpäls och sov gott, höll jag på att skriva, men det gjorde jag ju inte.

I helgen drömde jag att mamma och pappa skulle skilja sig, det var så jävla hemskt, och pappa ville därför inte leva vidare. I själva verket skilde de sig för en femton år sen. Har det inte gått in till hundra procent i min hjärna? Jag träffar dem ju nästan bara tillsammans.


Läste lite i Sydsvenskan (pappersupplagan) när det var lugnt här på jobbet... Fann bland annat att det värsta en skåning kan tänka sig att ens gäster på en fest ska hitta i ens sovrum är ens smutsiga underkläder. Genast uppstår en mängd frågor: Vad var det för slags undersökning, fick man själv fylla i vad som var det värsta gästerna skulle hitta, eller fick man välja på ett antal grejer? Om man fick välja, var inte använda kondomer eller porrtidningar eller handbojor eller en dildo med? Eller kom inte folk att nämna de sakerna själva? Är de för pryda för det, ljuger de? Eller är det helt enkelt otänkbart för alla i undersökningen att ha sånt hemma? Eller vore det verkligen värre med underkläder? Var det fler än skåningar i undersökningen och vad tyckte i så fall de?

Sen kan man ju också fråga sig om man verkligen inte städar undan smutsiga underkläder innan man har fest, men då hade det ju inte blivit nån sån här oerhört intressant undersökning...

4 kommentarer:

Eva-L sa...

Hej! Är du här nu...

crrly sa...

eva: Ja... Skrev ett nytt långt inlägg ju! :)

Eva-L sa...

Jag är rastlös idag...

crrly sa...

eva: Jaså?! Ingetågöra? Det är fint väder ju, eller hrm, just det! *hehe* Jag ska strax åka o träffa Svala! :)