söndag, oktober 23, 2005

Måndagsmorgon...

... är det snart.

Då ser det väl ut så här snart igen (vad är det för en knasboll som sitter och kör bil och tar kort samtidigt, vaaa, haha...)


Och nej, layouten lär jag aldrig få nån styr på. Det går bara inte, bilderna hamnar där de själva vill. *ger upp*

4 kommentarer:

Anonym sa...

An Internet fed mostly by amateurs is frightening
Silicon Valley has its share of would-be utopians. Along with others around the world, they are ... Carr, who lives in Carlisle, Mass.
Find out how to buy and sell anything, like things related to how to repair a road bicycle on interest free credit and pay back whenever you want! Exchange FREE ads on any topic, like how to repair a road bicycle!

crrly sa...

anonym: Jag har för långt till jobbet för att cykla... men du har rätt, det borde jag ju göra. Särskilt när min jobbväg är så vacker. Och vägarbetena för många.

Anonym sa...

Jamen dom där bilderna är en koreans våta dröm om bilkörning: I princip ingen trafik alls!! Jaja, några lastbilar, men i alla fall, herregud, det är inte igenkorkat och därför kan man köra fortare än 60 km/h på motorvägen. I princip otänkbart i Seoul.
Dessutom inga ändlösa rader med identiskt apfula höghusområden längs vägarna.
Nu har jag bott så länge i Seoul att jag nästan börjar tycka det ser KUSLIGT tomt ut i det svenska landsvägslandskapet. Fast det egentligen är vackert.

crrly sa...

annie: Det är mer trafik än det ser ut faktiskt... det är jag som håller avståndet! ;p Men visst, man kan ju inte jämföra landsbygden här med en asiatisk storstad... Hjälp, jag skulle känna mig instängd!!