måndag, oktober 24, 2005

TV-avgift

Till dig som spammar min gästbok med TV-avgiftsskit vill jag bara säga att jag älskar att betala tv-avgift, faktiskt, och tycker att det är så jävla självklart att göra det. Vill ni som inte gör det ha det som i USA eller? Eller kanske bara ha Femmans och TV3:s kvalitetsutbud?Länge leve public service!!!

10 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, hurra! Jag börjar betala nu också efter att ha fått en dörrknackare på besök. Det kändes bara bra faktiskt.

Anonym sa...

Påminner lite om att jag varje månad betalar tillbaka mitt studielån med glädje, det har jag nämligen lovat en tjänsteman på CSN i Lund att jag ska göra... *s*

Lyckliga Grodan sa...

jag är också en glad betalare.. det är mitt bidrag till präktigheten.. for what it's worth

Unknown sa...

själv tittar jag nästan aldrig på tv. Nu när jag tänker efter minns jag inte ens när jag tittade på något tv-program senast. Hmm jo det var i fredags när jag kollade That 70´s show på fyran. Men ettan och tvåan??? Hmm hmmm. Jag vet att jag såg en snutt av filmkrönikan för några veckor sedan. Men annars minns jag inte....

Som du märker tittar jag inte på tv ofta = jag betalar inte tv-avgiften och skäms inte för det.

jag tittar mest på film via datorns inbyggda dvd-spelare...

Går det förresten något sevärt på svt nu för tiden?

Anonym sa...

det är bloggdags tjejen... vädra bloggen.

crrly sa...

svala: Du e duktig minsann. Och: Har uppdaterat lite!

vickevire: Haha. Jag måste också dra några csn-historier nån gång, kom jag på... ;)

grodan: Präktig, å ja! ;p

sofia: Hmmmmmmmmm. Njae, så länge du har en tv bla, bla, bla... *s* Jag tittar inte heller på tv mycket, nån timme i veckan kanske, nyheter och dokumentärer, aaaajajaj, vuxenpoäng så det stänker om det... hahaha.

Anonym sa...

jag skulle gärna se att tv-avgiften gick på skatten istället för att vara en trist räkning i högen. då skulle man inte bry sig lika mkt och problemet med att folk inte betalar skulle ju försvinna helt.

crrly sa...

karro: Inte alls nån dum idé faktiskt.

deeped sa...

Sofia är ute och cyklar. Den sk TV-avgiften bygger på att det ska finnas tillförlitlig media i samband med olika kriser. Tror hon att TV3 kommer att se till att vi får reda på saker ifall något stort händer i Sverige? Nej, ditt sätt att argumentera är helt snett.

Karro har rätt - det hela borde bli helt inlagt i skatten.

Anonym sa...

You and me both. Hellre betala avgiften än få en massa jävla reklam i ettan och tvåan med. Fan, knö in resten i avgiften med!
:-)