måndag, augusti 08, 2005

Därför är livet så svårt

(Detta har faktiskt inte det minsta med det förra inlägget att göra, trots titeln!)


Allt handlar om bekräftelse. Eller hur? Annars skulle en sån här bok aldrig ha behövt skrivas, författaren hade bemötts med höjda ögonbryn och ett "...och...?", men nu är det uppenbarligen inte så.

Saker och ting kan verka så enkla men det är de sannerligen inte. Och döm inte andra. Det är hur enkelt som helst att fucka upp sitt liv totalt.

4 kommentarer:

vandrarvild sa...

Men det kanske inte handlar om bekräftelse rakt av; det kanske handlar om att en del lever på ett fånigt hopp om att Han ska ringa när de egentligen borde sparka Drömprinsen i skrevet och skaffa sig ett liv.
Och om den här boken hjälper dem så är det ju bra; det är ju ngt av en befrielsebok för tama fruntimmer som borde förvildas och gå efter intuitionen. Numera verkar de flesta inte veta vad intuition är. ERGO: jag gillar tanken av boken. Det är så många tama kvinnor som väntar förgäves på korkade män

crrly sa...

lena: Det är suveränt att denna bok har skrivits, visst -- verkar det som iaf, jag har inte läst den. Jag menar mest att det är synd att den behövs... och att det säkert är bekräftelse från karlsloken som dessa kvinnor (vi kvinnor?) tror att de/vi behöver. (Säkert kan man applicera detta på många män som väntar fögäves på sina drakar till brudar...?)

Anonym sa...

Den boken borde jag ha läst i de tidiga tonåren och sluppit 15 års olycka. Typ. Och de flesta tjejer jag känner skulle behöva läsa den.

Nu är jag vaccinerad, är på väg ut ur ett 3-årigt samboförhållande, där jag lärt mig precis vad jag vill ha och inte behöver.

Härlig blogg för övrigt!

crrly sa...

isabelle: Jag inser mer och mer för varje dag som går hur sanslös otrolig tur jag har haft... som träffade så otroligt rätt redan för sexton år sen... Och TACK!