tisdag, augusti 09, 2005

Hos massören

Var ju hos massören igår, fick en timmes helkropps. Så otroligt välbehövligt!! Jag har så ont även i huden, inte bara i lederna, och det är bindväven som är svullen, förklarade han. Läskigt. Jag fick en åthutning angående mina matvanor, inte att jag är vegan, det är bara jättepositivt, men däremot ska jag tänka mer på syra-bas-balansen. Även detta är en bra länk om ämnet.

Jag äter alldeles för surt, måste försöka tänka på det. Jag brukar åtminstone spara kokvattnet när jag har kokat grönsaker, och spär ut mina grönsaksjuicer med det. (Dricker numera mest morots-, tomat- eller grönsaksjuice; apelsinjuice är alldeles för mycket fruktsocker i.)

Dessutom har jag en alldeles för stökig miljö runt mig när jag äter. Gör alltid en massa saker samtidigt. Inte bra alls. Att äta långsamt och tugga mycket, lugnt och avslappnat är jätteviktigt, annars tar inte kroppen upp näringen.

Stressen förgiftar mig, bokstavligen. Men jag kommer inte ens ihåg hur man slappnar av! :(

Jag ska få elektromagnetterapi hos massören, och det ska bli jättespännande!! Min massör är den ende i Sverige som håller på med just denna typ av elektromagnetterapi. Har bett honom om en länk jag kan lägga ut här.


För övrigt gäller avslappning.

3 kommentarer:

vandrarvild sa...

herregud, jag har för mycket tid när jag skriver ett inlägg om hårmonster....*hahjaha*

tusen kramar!!!

Lyckliga Grodan sa...

så bra att du skriver om massage.. jag ska boka en tid nu...min nacke har krullat ihop sig till en spiralfjäder...
avslappningen är en konstart

crrly sa...

lena: :) *kramas tbax*

grodan: Massage är tyvärr viktigt... Synd att man ska behöva det, menar jag. Spiralfjäder låter inte bra! :-O