måndag, augusti 29, 2005

Mörk kostym


Jahaja, nu hittade jag ju det, det var ju inte så svårt. Att hitta alltså. Tenue de ville = mörk kostym. Hmmmm. Då återstår bara att fundera ut vad det innebär för mig. Pernilla, den röda jag ärvde av dig, alltså den glansiga studentklänningen, den röda? Eller ska jag ta min mörkgråblommiga? (Gud så fult det lät då!) Den gråblommiga (urk, men den är fin!) är ju mer "vanligt" tyg. Undrar jag vilket som är bäst.Snart är det dags att sova, ska bara läsa lite mer i Gentlemen först. Sen kommer det kanske att se ut på bilden här som Älskling har tagit av sina favvoflickor? (Visst har jag världens finaste bokhyllesänggavel?!)

Godnatt.

14 kommentarer:

Eva-L sa...

Du kan ha studentklänning om den inte är hellång. Lite partytyg är bra. Jag vill också ha fina kläder. Jag har inte haft balklänning på mig på 2 år! Måste nog hitta nån bra fest att gå på i höst!

crrly sa...

eva: Den är jätte-hellång! Pernilla är typ 1,80!!

Anonym sa...

Hej! Kul med bröllop! Har aldrig varit på ett själv, men hoppas på det någon dag! :) Jag googlade på "mörk kostym bröllop" och det kom upp rätt bra länkar. Hoppas du hittar svaret och en passande klänning! Nu ska jag ta och skölja bort toningen. Kram

Gudinnan sa...

Lyckos dig som fick en klädkod i a f innan du ska på bröllopet i Holland. Jag & Darlingen var på bröllop i Holland i juni och fick inga tips alls utan fick improvisera...fast det slutade med att vi var väldigt välklädda men inte för uppklädda i jämförelse med övriga gäster. Ha en rolig helg i Holland! /T

crrly sa...

Solros: Danke! Tja, det blir säkert bra, jag tar det inte på så blodigt allvar men det är ju synd om bruden blir sur... ;)

gudinnan: Uuh, improvisera kan ju vara kul och bra och praktiskt men inte när man ska på bröllop och riskerar att såra folk och så. Man vet ju inte hur noga de är!

Gudinnan sa...

I know! Det enda vi fick höra var att det skulle vara ett ganska "ledigt" bröllop. Skitlätt att leta lämplig klädsel då...

crrly sa...

gudinnan: Hehe, jaa... :-/

eva: Jag har aldrig haft balklänning på mig förresten. Utom den här som jag ärvde av Pernila dårå. Men jag har aldrig varit på bal! :)

Anonym sa...

Äsch, där får man skit för att man inte läser din blogg regelbundet. Skulle såklart läst omedelbums och sedan kollat upp alla nederländska etikettregler som finns och vidarebefordrat ...
Tur du är stor flicka och klarar dig själv! ;-)

Anonym sa...

"Mörk kostym" då behöver du inte vara så fin att du har balklänningen, om jag kommer ihåg rätt... jag ska på bröllop på lördag och då ska jag ha en lite-över-knä-lång brun chiffongtyp-klänning som är lite 20-tal nertill. Till det en gammelrosa glest stickad sjal. Skor är det däremot problem med som vanligt när det gäller mig!!

Anonym sa...

Fina katter du har!

crrly sa...

anstai: Vi får se hur det går! :)

pernilla: Vill låna din klänning, den bruna... :p

tuva: Tack! Eller vad man ska säga! *s*

Lyckliga Grodan sa...

så mysigt ni har det katterna och den som är under täcket.. är det du det?

crrly sa...

lyckliga grodan: Japp, så klart! (Darlings favviflickor var det ju! ;)

Anonym sa...

Cool guestbook, interesting information... Keep it UP
»