tisdag, augusti 02, 2005

Mina lökar

Ja, just det, jag kom ju på vad jag skulle skriva förut, jag blev sååå sugen på att sätta nya lökar för det är väl redan höst va? Det känns som så i alla fall... Hittade den här fina sajten, och den här. Borde man inte egentligen beställa sånt här direkt på internet från Holland? Får väl se om darlingen tar med sig lökar hem nån gång igen men om man vill ha några särskilda kanske man kan postordra, och då borde det ju vara absolut billigast att göra det direkt från Nederländerna... (?)


Jag är så himla sugen på att läsa Ola Wongs "No, I´m from Borås" (bara titeln är ju så fantastiskt kul!), den verkar sååå bra och intressant. De texter i tidningar jag har läst av honom har varit bra, välskrivna.


Idag har jag ätit två frukostar (en med havregrynsgröt och grönsaksjuice, en bestående av sojajordgubbsyoghurt och en banan), sen lunch med wokgrönsaker och jasminris (usch på mig, borde ha hållit mig till fullkornsris enligt GI, men jag hittade inte det hemma) + en apelsin. Nu har jag kvar en banan och ett äpple, hoppas det räcker tills jag kommer hem. Bror med sambo kommer och ska tvätta sin bil hemma hos oss ikväll, tyvärr har de inte kvar vår husmyckel, annars kunde de ju ha lagat mat tills jag slutar jobbet. Ska bli jättemysigt att träffa dem i alla fall, hoppas bara att jag inte är så otroligt hjärndöd som igår kväll... Då satt darling och jag i var sin stol i trädgården och bara stirrade framför oss, orkade inte prata eller nånting, scary.


Fin hemsida apropå god veganmat! Tack för den, Lollogos.

3 kommentarer:

deeped sa...

Lysande rubrik! Jag tänkte på helt andra saker än dina lökar i trädgården ;)

Anonym sa...

Tack för länktips, ska genast skicka vidare till veganvänner.

crrly sa...

deep|ed: Ibland lyckas man... ;p