fredag, augusti 12, 2005

Magnetterapi igen

Tänk va, magnetbehandlingarna kostar 1 500:--/styck, och jag får dem gratis för att jag korrläser broschyrer åt massören och magnetterapeuten!! Fantastiskt!

Idag märkte jag direkt av behandlingen genom att jag genast fick lite ont i solar plexus, där jag hade en elektrod. Sen somnade jag pang och när jag sen vaknade efter ca 50 minuter (behandlingen varar en timme) så hade jag jätteont i solar plexus, en sån där sugande obehaglig värk som magkatarr. Men jag var pigg. Sen stod vi och pratade en stund och jag fick en burk med ett preparat som ska balansera syra och bas i kroppen, och då hade jag inte det minsta ont längre. Kände mig bara harmonisk. Wow, det är inte ofta, minsann.

Jag fick zonterapi också, och de klart ömmaste punkterna var njurarnas, mjältens, tarmens och leverns. Inte bra... Men häftigt om det går att komma åt på det här sättet.


Nu ska jag basta med Min Själs Älskade.

3 kommentarer:

WhatEverElly sa...

Va, är inte Lollo eller Lollos blogg nämnd en enda gång?!? *mycket surprised*

Anonym sa...

Oj!! Magnetterapi!!?? Det vill jag gärna veta mer om, det verkar ju jättespännande! Och vad berodde värken i solar plexus på? Vad symboliserade verken? Gu va intressant :) Jag tycker att vi kan ta en härlig höstig skogspromenad snart! Det känns som vi kan ha rätt mycket att prata om! :)

crrly sa...

whateverelly: Länkar till din blogg nu ju! :)

svala: Det är jättespännande! :) Och jaaa, promenad!!