onsdag, augusti 31, 2005

Marketingbajs

Vad tusan är XLNT för jäkla företag egentligen?? Herregud, vi är fullkomligt förföljda av dem. Varje dag i flera veckors tid när vi kommer hem från jobbet och kollar av nummerpresentatören står det där Linköpingsnumret där. Ringde upp det nyss och kom till en idiot-telefonsvarare som säger att man har kommit till XLNT Marketing, att de har sökt oss men att vi inte var hemma (jaså) och om man undrar nåt ska man mejla till dem!! Det gick inte att lämna meddelande på deras telefonsvarare. Så bekvämt för dem då! Men den gubben gick inte, den lätta gick jag inte på. Tror de att jag tänker ge dem min mejladress så de kan trakassera oss där också?

HAHAHAHAHA.


För övrigt har jag givetvis anmält mig till NIX-telefoni, för flera år sen, så de borde för sjutton inte ens ha oss i sina äckliga register.

Det här får jag fram när jag googlar lite:

LÄNK AF

Och en diskussion.


Hmm. Varning utfärdas, eller?

7 kommentarer:

Anonym sa...

jag hatar telefonförsäljare... för några veckor sedan fick jag massa samtal på min mobil från ett Stockholmsnummer.

Så fort jag svarade la de på och när jag ringde upp numret var det en automatröst som bad mig knappa in saker.
Det var ett försäljningsbolag som ringde upp en miljon stycken i taget typ - och smarta dom ringde till mobilen som inte kan kopplas till NIX. Ännu.

Jag ringde och sa fula ord till dem och sen dess har de inte ringt!

crrly sa...

sara: Nej!! Vad äckligt! Vilka vidriga metoder. Gött att du ringde upp dem! Fula ord är bra!

Jesper sa...

Vad jag förstått så är XLNT kända för att skita i nix-telefonis register. Jag vet inte vad man ska göra, kanske anämla dom till Almäna reklamationsnämnden?

crrly sa...

jesper: Minsann. Ja, de verkar inte roliga...

Anonym sa...

jag tror att man måste uppdatera sitt medlemskap med NIX...
o snälla hys inget hat mot telefonförsäljare... de gör det för att de är de enda jobb de kan få tag på o de betalar hyran.. de är bättre att de jobbar där en är arbetslösa o anv. våra skattepengar`!!!

Helena sa...

Jag vet en sak som nästan ingen vet - men som en tjej som jobbar extra på ett oseriöst callcenter talade om för mig: NIX säljer ut sina kunder. Dvs, de som anmält sig i tron att de ska slippa såna puckoföretag kan om de har otur hamna på en av de listor som NIX säljer dyrt till diverse idioter.
Det var vad hon sa iallafall, och hon tjänade ju inte direkt något på att ljuga om det så jag har inte så mycket förtroende för dem längre direkt, NIX alltså...:)

crrly sa...

mm: Nej da, jag hyser absolut inget hat mot telefonforsaljare. Men oseriosa foretag daremot...!!

helena: Va!! :-O