torsdag, augusti 04, 2005

Stavfel

Vilken blogg! :) Läs Stavfel.


Irriterar mig på just nu: att jag inte klarade av kollegans iq-pussel (har bara ingen iq-hjärna), att jag tog fel på en apelsin och en ASÄCKLIG blodgrape nyss... Uääh.

Glad över just nu: att jag snart är på väg hem.Fast mest är jag trött. Känner mig (kanske?) som en utarbetad småbarnsmamma, går omkring i dimma, får aldrig sova. Att ha en stökig och superbusig kattunge i sängen är inte det lättaste om man vill sova gott. Suck. Får försöka stänga in henne eller oss inatt, helt klart. Kommer inte att orka gör nåt alls i helgen, ska bara sovasovasova.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, det kommer att bli en sån omställning för oss den dagen det blir dags att skaffa nya katter. Från en lugn, nästan ständigt sovande, gammal tant till två små vildar. *hm* Några bra tips på hur man tröttar ut vilda kattungar utan att behöva springa runt som en galning själv är laserpekare (bara att sitta i soffan och titta på) eller pingisboll i badkaret (på så vis åker de inte in under soffan eller nåt så leken tar slut). Laserpekare är för övrigt nästan det enda som fortfarande får fart på Missan. Och måttband. :-)

crrly sa...

jenny: Jaaa, just ja, laserpekare, hahaha. Än så länge är hon faktiskt rätt nöjd med att leka med sina (hrm, Selmas) leksaker ensam, men vi får se!