onsdag, augusti 17, 2005

Linda gör. Jag vill också.

Jag fattar ju fortfarande inte sånt här med funktioner och sånt på den här sajten, och eftersom det faktiskt inte är medfött med kodning å grejer så har jag ingen aning om hur man gör, men herregud, man blir ju så jävla nyfiken!!! Hur många läser detta egentligen?? Jag får mejl och inlägg på andra ställen om att folk läser min blogg, alla skriver ju inte kommentarer här, och alla som läser skriver ju förstås inte kommentarer på allt heller. Kort sagt: Jag vill ha en räknare! Pliis, pliiiis, hur gör man?? Linda Skugge har just fixat en, och det kanske betyder att det inte är omöjligt eftersom hon tydligen har blogger.com hon också.

Nån jättesnäll som vill hjälpa? *bedjande ögon*

7 kommentarer:

Mette sa...

Hej!
Jag använder mig av denna:
www.statcounter.com
Den är ganska enkel att förstå sig på. Du laddar ner nå´t program och skriver in lösen och så´nt.

Jesper sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Jesper sa...

Jag testade också den där räknaren och det var lätt som en plätt att fixa. Man ställer in hur man vill att räknaren ska se ut och bete sig och till slut får man en snutt html-kod som man bara kopierar och lägger in på sidan. Jag valde en väldigt avskalad räknare, så nu har jag bara en liten siffra under högerspalten.

crrly sa...

mette: Tack!! :) Låter jättebra ju. Men om man ska ladda ner nåt så gör jag det hemifrån, vågar inte göra det här på jobbet...

jesper: Great! :)

deeped sa...

Gå till sitemeter.com. Skaffa ett gratis abbonnemang. Sedan sköter den allt själv eftersom du kör Blogger... du behöver inte ens lägga in någon kod...

Jesper sa...

Nädu, du behöver inte ladda ner något på statcounter. Så det kan du kirra på jobbet med. Du skaffar bara ett konto och lägger sen in koden du får på sidan på din template på blogger. Taddaa!

Tack för kommentarerna till mitt senaste dagboksinlägg förresten! :-) Lena har ju aldrig träffat dej, så jag tycker det är på tiden att vi kirrar det. Kanske i november?

Den där statcounter.com är ju finfin! Man kan få reda på en massa bra och onödig info om folket som surfat in på ens sida. Just nu vet jag t.ex. att fem personer kommit till min blogg via din och tre via lenas. En av besökarna använder mac och resten pc. Alla är från sverige. och så vidare. :-)

Kram!

crrly sa...

deep|ed och jesper: Tack! :)

jesper: Anar att det är Peppe som är den som använder mac... ;)

Såklart vi måste träffas... Får se om det går att fixa på nåt bra sätt!