måndag, augusti 15, 2005

Söndagen, språktest

Hittade ett språktest hos Mette.

Vilket språk borde/ska/skulle ni lära er, om ni går efter detta? Jag har läst engelska (nähä?), B-tyska, C-franska, latin och pyttelite italienska och pyttelite nederländska – och står det att det är spanska jag ska läsa!! Hmm. Får väl följa med Annelie ner till Malaga i höst då...


Vilken underbart mysig söndag vi fick, äntligen sol och värme igen. Vi pysslade en hel del i trädgården, som vi hade så dåligt samvete för. Planterade om, rensade, skrattade jättemycket åt katterna. Lillan jagade upp den stora i träden hela tiden. Bra, hon behöver röra på sig! :) Hon har fått bantningsfoder nu i alla fall, den stora alltså.

Igår kom också bror med sambo ut till oss och fixade sin bil lite. Vi åt en massa gott, grönsaker och rotfrukter, obesprutade, från gårdsbutiken intill. Så otroligt, sanslöst gott det är och så enkelt att bara rosta i ugn!

Idag jobbar jag igen... och känner mig ganska avspänd och glad faktiskt. Inte så jättetungt att gå upp när det åtminstone är sol ute, även om morgnar är uppfunna av nån elak jävel...


Imorgon kommer mamma och och ska bo hos mig i några dagar och jag är halvstressad över det eftersom jag ska läsa klart Peppes uppsats + egentligen skriva en artikel också. Men det får la gå. Hoppas bara jag inte är så där död på kvällarna som jag brukar vara. Och darling är bortrest tisdag till och med fredag!! Snyft, snyft. Jättetråkigt. Så på det viset är det ju skönt att ha sällskap. Det blir väl mycket familj nu i veckan, med bröderna och förhoppningsvis kusin. Som jag ska ringa nu, javisst ja.

6 kommentarer:

Anonym sa...

nää, det bidde ju inte bara brödmat!! Vi åt ju fruktsallad!!!

crrly sa...

Visst ja, det var det ju faktiskt också! :)

crrly sa...

pernilla: Förresten skriver du hela tiden på fel inlägg! :)

Gudinnan sa...

men vad....vad jag än väljer bör jag lära mig svenska! *s*

Jennysjox sa...

Äuhm, det här blev mitt resultat:

Swedish
Fantastisk! You're laid back about learning a language - and about life in general.
Peaceful, beautiful Sweden is ideal for you... And you won't even have to speak perfect Swedish to get around!

Vad ska man säga? Har jag hamnat rätt i livet? *fniss* T skulle lära sig kinesiska... Vi kommer få kommunikationsproblem ;-)

crrly sa...

gudinnan och jenny: Vad är det med er?! Hihihi. Skojigt!