fredag, augusti 12, 2005

Rastlös

"Jag har ingenting å göra,
vill nån får nån gärna störa.
För jag har ju -- inget å göra."


En barnvisa jag alltid får på hjärnan när jag blir rastlös.


Snart snart är det helg i alla fall. Innan dess ska jag på magnetterapi igen! :) Min tarm blöder inte längre, jag känner mig inte längre sjuk och vissen och av finnarna i ansiktet syns knappt *harkel* ett spår. Så det var nog bara såna biverkningar som kom för att rensa ur systemet eller nåt. Får se hur det blir nu.

Maj Gaaaaaaaad, min gravida kollega visade mig den här länken. Hur sjuk får man bli?! Tar inte barnet skada av sånt här? Av folks reaktioner dårå. Hmm.


Åsså har jag hittat en ny rolig blogg: Kolla! :)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hm, ska jag svara här eller där eller nån helt annanstans? Jag provar här. :-) Inser nu när jag läser den något röriga texten att det inte alls framgår varför jag skulle slå T i sömnen. Nåja, det kanske framstår som lite mystiskt? Inte? *attans* I vilket fall så är det så att jag drömmer mardrömmar och skrämmer livet ur T om jag ser nåt läskigt. Nästan allt kan definieras som läskigt. Världarnas krig som var filmen för kvällen var helt klart läskig. Och när de sett klart den började det blixtra och åska. Hu. :-)

crrly sa...

jenny: Visst är det förvirrat med var man ska svara! :)

Jaså, du slåss när du drömmer du?! Läskigt!

vandrarvild sa...

Ändrade ditt namn i min länklista nu :)
Och napparna är ju JÄTTEROLIGA. Men vill man verkligen driva med bäbisarna sådär?

crrly sa...

lena: Tack! ;)

Visst är det läbbigt. Skitkul att hånskratta åt bäbis... :-/

Anonym sa...

Hahahaha, ascoola nappar ju! Tja, det tycker jag i alla fall nu när jag inte har några egna barn...kanske ändrar uppfattning om jag får barn själv...