tisdag, augusti 02, 2005

Brrr

Fryser, fryser, fryser idag. Kallt inne på jobbet, som tur är så är det i alla fall ingen som öppnar idag. Annars öppnar folk fönstren hela tiden och jag är klagokärringen som fryser, får nackvärk, klagar, gnäller och går och stänger. Idag är det kallt utan att fönstren är öppna, brr.

Trött som fan är jag också, sov på lunchen igår och ska göra det idag också. Vilken otrolig chock att börja jobba igen!! Det känns inte som om jag har vilat ut nånting alls. Dessutom har jag kommit på saker som jag skulle ha gjort under semestern, tagit prover på vårdcentralen till exempel. Fuck, hur ska jag hinna det nu?? Den största nackdelen med att jobba långt hemifrån, och långt till närmaste city.

Såg på Ernst igår för kanske tredje gången i mitt liv och har bestämt mig för att jag tycker om honom. Mycket. Han är otroligt snygg, ligger mycket nära det ultimata mansidealet (mitt dårå) och så gör han jättefina grejer. Jag skiter i att han går barfota hela tiden och att han tycker allt är "mysigt". Vadå, det är la gött. Tänk att vara så kreativ och så händig! Lite avundsjuk är jag allt. Men min man ligger inte långt efter minsann, han är ba bäst på allt har tar sig för (utom att simma...).

Äta nu. Äta, äta, äta, jag är skithungrig jämt!!

2 kommentarer:

Vårdbiträdet sa...

Tycker Ernst är skitmysig. Skulle kunna ha hans röst på ett avslappningsband ;)

crrly sa...

Vilken bra idé!! *s*