onsdag, augusti 10, 2005

Fler symtom

(Det är snyggare att stava symtom utan -p-.)

En massa finnar har poppat upp i ansiktet. Och jag är frusen och ruggig, har ont i halsen. Buääh. Lena, varför bor du inte här så vi kan gosa ihop oss under en filt i soffan framför en film?! (Eller med Wong...!)

6 kommentarer:

vandrarvild sa...

Well, bäjbi, jag lånar Jäppsers röda flygmaskin och kommer på ett nafs så litterärhånglar vi med Wong och en massa snack och hostar oss blå. Vad tror du om det?

vandrarvild sa...

symptom symtom... måste testa och se hur det ser ut. Och om Wong finns på pocket så inhandlar jag den så snart jag går upp på stan. Vilket borde vara redan idag eftersom jag bor PÅ stan *hähä*

crrly sa...

lena: Hosta klarar jag ju mig utan förstås! Men bara mysa och läsa och dricka te och se film och babbla... KRAM.

Anonym sa...

Jag måste säga att jag föredrar "symptom". Tycker alltid att nåt fattas när jag läser "symtom"...

crrly sa...

elin: Jag tyckte det också till en början... Var tvungen att skrota p-et när jag började jobba på det här stället där jag är nu, och nu har jag vant mig, så till den milda grad att jag har gått över till "utan -p- tack"-sidan! :)

Anonym sa...

Very nice site!
how to print business cards Desk business card holders printing costs business card Flower girl dresses in ontario confederate coat color Chevrolet 2005 venture Pontiac lock cylinder replacement Keywords business card share ware Klonopin ataxia withdrawal business cards using Free downloadable business card designs gang run business cards consumer reports mp3 player Provigil and sleep apnea Free business card share ware 20 kia diagnostic