fredag, september 09, 2005

En gåta.

Hur kan det komma sig att det verkar som om det är de tråkigaste blogginläggen om mode och höstens väskor etc, etc som läses mest och kommenteras mest?

Urrrk. Och snarrrk. Fy fan så ointressant och supertråkigt.

7 kommentarer:

deeped sa...

Du och The Wiz-kid kan ta varandra i hand - wiz.blogg.se
Själv tycker jag det är rejält skitsamma och jag blir faktiskt mer irriterad på metabloggande - att blogga om andras dåliga bloggar.

crrly sa...

deep|ed: Förlåt då. :p

Jag är mest fascinerad över fenomenet. Är det så att alla väskintresserade är bloggläsare, och i så fall gäller då även tvärtom testen att bloggläsare är väskintresserade? Utom jag, och Wiz, dårå.

Skumt intresse liksom.

crrly sa...

Hm. testen = tesen.

FreakyOfficee sa...

Jag töter inte på sååå många bloggar om mode iofs, beror nog på var man tittar...

crrly sa...

patrick: Jag hittade ingen hos dig, och jag är så tacksam! ;)

Anonym sa...

alltså, det där är så skumt. jag skriver lite ibland om mode, eller snarare kläder som jag gillar och för tillfället gillar jag höstmodet (typ första gången i mitt liv som modet verkligen varit ngt för mig, älskar det ryska murriga modet som är nu), men jag kan inte förstå hur vissa människor lever för det.

en tjej i min klass berättade om sina intressen: utseende, mode och smink. alltså man fattar knappt att det finns såna människor på riktigt. än mindre att hon stod upp för sin ytlighet och verkade lite stolt på ngt sätt. fattar inte alls...

crrly sa...

karro: Hm, jag kanske är extra ointresserad just nu för att jag verligen tycker illa om allt det brunmurriga, hittar bara kläder på barn- och herravdelningarna som jag gillar. Får väl göra som på 80-talet och köpa stora herrtröjor igen. Suck. Eller, äh, jag tycker kläder är nödvändigt ont, om man inte klär på sig väcker man väl förargelse eller så fryser man, liksom.