söndag, september 18, 2005

Så jävla arg

Kan nån vänlig människa tala om för mig hur fan man lägger till ett foto av sig själv vid presentationen?? Nu har jag hållit på halva natten och fattar fortfarande INGENTING. Jag har laddat ner hello.com och picasa.com men det hjälper ju fan inte!! :( Jag vill ha ett sånt foto som läggs till när man har skrivit en kommentar.

Tack.

7 kommentarer:

deeped sa...

www.gravatar.com
Enkelt.

deeped sa...

Ah... du menar blogger...
gör en lagom stor bild. LAdda upp den på någon bildbank (flickr.com), din privata hemsidesplats och lägg länken i Photo. Funkar säkert om du laddar upp den på Blogger precis som du gjort med kattbilderna - men då måste du leta efter bildens adress i koden. Ett ytterligare alternativ är att du laddar upp din bild på Blogger, publicerar postningen och högerklickar på bilden, välj "Spara bildadress" och gå sedan och klistra in länken under Photo i samband med att du editerar din Profile.

deeped sa...

Jepp det funkar det sista jag beskrev.

Jesper sa...

Jag kör med Photobucket.com, funkar finfint för mig. Men du behöver egentligen inte ha fotot i en fotobank. Har du ett foto någonannastans på nätet, så kan du lika gärna ta den adressen. Men det är ju bra om inte bilden helt plötsligt plockas bort från den sidan. Den risken är ju mycket mindre om du har bilden på någon fotobank, för den har ju bara du lösenordet till.

crrly sa...

deep|ed o Jesper: Tack... Försöker fortfarande fatta vad jag har för nytta av att ha laddat ner programen hello och picasa...

crrly sa...

Nu är jag ju här i en liten ruta iaf, lagom. Antar att jag inte kan ta bort inlägget med bara ett foto av mig i, för då sabbar jag väl alltihop?

deeped sa...

Du har ingen större nytta av Picasa eller Hello i det här fallet.

Du kan ta bort inlägget - mig veterligen ligger bilderna kvar. Fast varför chansa.

Men du har något svart framför ansiktet... verkar blivit något fel på bilden...