tisdag, september 27, 2005

Vill jag ha barn?

Vill jag ha barn?

Vill jag?

Vill jag ha barn?

Vill jag ha barn?

Vill jag ha barn?

Vill jag ha barn?


Varför skulle jag vilja det?

Grubblar , grubblar, grubblar. Hjälp.

5 kommentarer:

Gudinnan sa...

Svår fråga. det är inte så lätt att veta som man kan tro alla gånger. Visst, jag vet att jag ha barn men jag har full förståelse för att det inte är ett självklart beslut för alla. Magkänslan. Hjärtat. Det är det enda man kan lita på, logiken kan man räkna bort tror jag =)

K sa...

känn ingen press bara snuttan. du kanske ska typ sluta fundera på det bara? :)

Eva-L sa...

För att det liknar inget man nånsin upplevt vad gäller kärlek, ansvar, trötthet, lycka, snor (inte ens du;)) och trötthet, skrev jag det?
Men man får aldrig aldrig nånsin mer frid och sinnesro annat än tillfälliga stunder.
En sak som jag gillar massor med mina ungar är att de är Js också.
Men jag tycker inte det är konstigt om man väljer att ha inga barn.

Anonym sa...

Barn expanderar livet, och det kan kännas skit läskigt att hänga med i den svängen. Det är stort helt enkelt, mycket stort. Det är nog den starkaste skapelseprocessen som vi kvinnor får uppleva i våra kroppar och livet blir inte det samma efteråt.. det blir.. större.

sådär.. har jag skrämt iväg dig nu?

......... sa...

Barn gör livet rikare - på många sätt. Jag tror inte man nånsin blir SÄKER på om det är rätt tid el. inte att få barn. Jag var inte säker förrän jag förlorat det första i magen. Det är ju det här med tidsbegränsningen. Jobba kan man göra resten av livet, resa också etc. men få barn, det kan man ju inte fixa hur länge som helst. Det som känns bäst med att ha fått barn är att det finns nåt som är större och viktigare än jag själv, att jag slipper vara så fokuserad på mig själv. Och att jag aldrig mer behöver vara ensam. Vi får del av nåt större.
Annars hoppas jag inte min blogg har skrämt dig, men det är inte bara pluttinuttigt!
kram - ni skulle få jättejättesöta barn med massa krulligt hår!!!